VÅRT TEAM

Vårt team och våra kompetenser inom den komplementära medicinen arbetar på flera nivåer, så som kropp, sinne och själ. Vi använder beprövade fungerande metoder och program för att uppnå optimal hälsa inom de flesta områden.

Anna Karin Fredmer

Certificerad Kraniosakralterapeut

Kroppen har en otrolig visdom och jag tror på kroppens förmåga till självläkning om vi lyssnar på vad kroppen försöker säga. För mig är det viktigt att kunna bidra till att sprida förståelse för hur kroppen kommunicerar med oss och hur våra emotioner påverkar vårt mående. Kraniosakral behandling och Emotionkoden är för mig fantastiska verktyg för detta.

Ulrika Henningsson

Diplomerad Kraniosakral terapeut

Kraniosakral terapi är en fantastisk behandlingsmetod, som gett mig underbara möten och personlig utveckling på alla plan. Det vill jag sprida vidare!

Mats Näslund

Diplomerad massör och Kraniosakral terapeut

Jag tror att kroppen alltid strävar efter balans på alla plan. Så när jag ger massage eller kraniosakral behandling har jag alltid intentionen att stödja kroppens längtan till en friskare kropp.

Ewa Snidare

Integral kraniosakral terapeut

Ewas mission är att arbeta med det som ligger under ytan på alla nivåer, hela det som är söndrigt och därmed får människan till en högre balans i sig själv, och se sig själv från ett nytt perspektiv och annat ljus, med hens fulla potential och kapacitet.
Ewa har 20 års erfarenhet inom kroppsterapier.

Annikka Rosman

Medicinsk Fotvårdsterapeut och Taktil Terapeut

Jag har ett genuint intresse av att hjälpa människor till bättre kropps- och fothälsa. Sadlade om och utbildade mig till diplomerad Medicinsk Fotterapeut år 2004. Det är givande att få möta människor i alla åldrar och livssituationer på min behandlingsstol.

Ming Niku

B.Sc, MA, MBA, Doctoral, CEO, Aukt. KranioSakral terapeut, Utbildare

Jag tror på att alla har en medfödd rättighet och kraft till ett värdigt liv, att alltid kunna må bra och må bättre genom självstyrning. Jag älskar att kunna erbjuda mitt stöd till förändringsmöjligheter för dig med olika helhetstänkande verktygen i medvetandeutvecklings hela spektrumet, för bättre hälsa och välmående liv.

Anitha Nyström

Medicinsk Fotvårdsterapeut, Mediyogaterapeut, Lymfmassör

Att få arbeta med olika människor med dagliga möten är otroligt roligt. Mitt mål är att få mina kunder att må så bra som möjligt. Vara 100% delaktig. Eftersom jag är intresserad av helheten och välmåendet hos mina kunder innebär…

sv_SESwedish