Om oss

Spånga friskvård & hälsocenter är ett alternativt och komplementärt medicinskt helhetscenter med utvald terapeutisk expertis och beprövad internationell spetskompetens inom hälsa och friskvård.

Vårt fokus

Vi fokuserar på det som stärker och bygger det friska från vårt samlade teams breda erfarenhet samt engagerade och framstående kompetens inom de flesta åkommor, orsaker och livssituationer. Under ett och samma tak har vi terapeuter, verktyg och utbildningar för att kunna leva ett helt och friskt liv.

Våra alternativa och medicinska hälsotjänster behandlar både symptomen och underliggande orsaker.
Värdegrunden för samtliga våra terapeuter är trygghet, kvalitet, engagemang, perspektiv, konstant fortbildning,

Spetskompetensen inom komplementärmedicinen samarbetar ofta med skolmedicinen och behandlar även läkare och professorer komplementärt. Vi på Spånga Friskvård och hälsocenter arbetar i många fall i samarbete med läkare och annan medicinsk personal gällande både symptom och underliggande orsaker.

Företagsuppgifter

Spånga Friskvård Hälsocenter AB

Bankinformation:
 SEB Bank, Stockholm
BIC: ESSESESS (SEB Bank)
IBAN: SE3050000000052271016444

Historik

Spånga Friskvård Hälsocenter AB bildades i november 2010.
Sedan september 2011 har verksamheten drivits på Stormbyvägen 6 i Spånga.

Vårt center ligger med bara 8 minuters gångväg från Spånga station, bredvid Spånga Center.

Lokalerna är ljusa och funktionshinderanpassade.

Företaget är icke-vinstdrivet och miljövänligt med intentionen att göra en genuin insats för hållbar samhällsutveckling. Verksamheten har utvecklats till ett utbildnings- och utvecklingscentrum med ett tiotal samarbetare med fokus på utveckling i hälsa och medvetandeutveckling. Vi erbjuder behandlingar, träning, utbildningar, kurser och workshops i helhetstäckande lösningar inom komplementär- och alternativmedicin.

sv_SESwedish