Instruktion för online-bokning


Att boka kroppsterapier / kurser / utbildningar


Det görs genom att först välja tjänster från tjänstgrupper och sen välja tillgängliga tider hos terapeuter som utför valda tjänster.


Du hittar information om våra terapeuter och de tjänster de erbjuder, på bokningssidan under respektive terapeut.


Din mejladress är ditt personliga ID. Med din unika mejladress kan du styra dina bokningar helt själv med nybokning, avbokning och ombokning.

OBS! Om du använder en mejladress för fler personer i vårt system måste vi hjälpa dig att boka, avboka och omboka era tider.


Bokningssteg:


1. Välj tjänstgrupp


2. Välj tjänst


3. Välj tillgänglig tid hos vald terapeut i kalendern


4a. Om du är ny kund i vårt bokningssystem ombeds du att registrera dig som ny kund. När registreringen är klar är tiden hos den valda terapeuten bokad. Om dina uppgifter behöver kompletteras, kommer du att få ett mejl med en länk så du kan fylla i resterande uppgifter online hemma.


4b. Om du redan är kund i vårt bokningssystem, matar du in din mejladress, så är du bokad på tiden hos den valda terapeuten.


5. Om du har bokat dig till någon tjänst som är 'nybesök' kommer du att få en länk i bokningsbekräftelsen på mejl att du ombeds att fylla in en Hälsodeklaration online innan du kommer till ditt första besök hos vår Jin Luo klinik.


6. Om vi bokar ditt första besök åt dig brukar vi be om din mejladress och namn. Du kommer då att få två mejl från oss. Det ena har en länk som du använder för att fylla in dina personliga uppgifter. Det andra är bokningsbekräftelsen på vald tjänst och terapeut, där finns en länk för dig att fylla i Hälsodeklarationen innan du kommer till kliniken vid avtalade tiden.