Spånga Friskvård Hälsocenter 2015 Stormbyvägen 6, 163 55 SPÅNGA 08-36 75 72 info@spangafriskvard.se

 

 

W&A Låg kostnad & elevklinik, Stockholm, Sweden

 

W&A Låg kostnad & elevklinik, Stockholm, Sweden är en integrerad del av utbildningsverksamhet, Wisdom & Ability Educations, på Spånga Friskvård Hälsocenter i Spånga, Stockholm, Sverige. W&A elevklinik erbjuder stöd och handledning inte bara för elever och terapeuter under egna utbildningar och fortbildningar, och också för alla, elever eller färdiga terapeuter från andra alternative och komplementära terapier och metoder inom friskvård, hälsovård och humännitära utvecklingsområde.

 

Utrustade med ett modernt integrerat online journal-, bokning- och ekonomisystem, samt en väletabliserad professional klinik, Jin Luo KST klinik, med samlade kompetenta resurser av multidisciplinära område, erbjuder W&A elevklinik välsökta och behövande handledningar och inspirationer i klinisk praktik. Det är också möjlighet för många att få kvalitetsbehandlingar för olika besvär med ekonomisk flexibilitet och trygghet i behandlingar med bra uppföljning och stöd utifrån gruppsamarbete.

 

Denna låg kostnad & elevklini can erbjudas till skolor med an generell holistisk struktur och princip.

 

För elever or terapeuter: 1000 kr per praktikdag, kl 11.00-17.00.

För kllienter: 550 kr per 60 minuters handledd behandling, 350 kr per 60 minuters elevbehandling

 

Betalning görs med kredit kort, kontant, Swish eller faktura.

 

W&A elevklinik datum meddelas kontinuerligt i vår allmän kalender 'Calendar' på www.spangafriskvard.se.

 

Behandlingar kan bokas online på www.spangafriskvard.se, 'Boka tid', or by click here to book online directly. För frågor angående elevbehandlingar kontakta oss på info@spangafriskvard.se.

 

Anmälan av praktikplatser för elever och terapeuter görs till Ming Niku på info@spangafriskvard.se. För dig som vill komma till Inspirationsdag behöver du att hitta en vän som kommer att delta i dagen med dig. Du och vännen tillsammans meddelar Ming Niku om det. Bekräftelse av praktikplats till valt datum meddelas på mejl.

 

 

Tjänster erbjuds fr.o.m. 1 January 2018:

 

Elevbehandling i Integral Craniosacral Biodynamics Therapy ( Integral-CST) under utbildningar av W&A Educations på Spånga Friskvård Hälsocenter,Stockholm med Handledare Ming Niku

 

Handledd elevbehandling i Integral Craniosacral Biodynamics Therapy ( Integral-CST) under utbildningar av W&A Educations på Spånga Friskvård Hälsocenter,Stockholm med Handledare Ming Niku

 

Handledd Kraniosakral behandling - Inspirationsdag, med Handledare Lotta Johansson, Ming Niku och Thina Kenthin

 

 

 

 

 

OBS!

Elevklinik i Stockhom av Tranberg institut i Götegorg har upphört fr.o.m. 1 oktober 2017 pga ändrade grundutbildningsupplägg i deras grundutbildning i Kraniosakralterapi sedan i början av 2017.

 

Däremot har vi tre handledare, Lotta Johannson, Ming Niku och Thina Kenthin, bestämt att forsätter erbjudInspirationsdagar fr.o.m.2018 för elever och färdiga Kraniosakral terapeuter att fördjupa sig i Kraniosakral arbete.